loading ...
más filtros +

Gravel Fondo Hageland

  paseo   gravel bike

compartir Evento:

Gravel Fondo Hageland

días

horas

minutos

segundos

sábado 18 may 2024 - Testelt

La prueba gravel bike Gravel Fondo Hageland se organiza anualmente desde 2024 en Bélgica, Flandes. La última edición Gravel Fondo Hageland se disputaba el sábado 18 mayo 2024 y la próxima edición de la prueba paseo aún no ha sido anunciada.

Si tiene previsto participar en la próxima edición de la prueba Gravel Fondo Hageland , sólo tiene que añadir la próxima edición a « mi Calendario » . ¿Quieres participar algún día, añade el evento a « mi Bucket List » y Battistrada te informará cuando se anuncie una futura edición, utilizando los botones  

Organizador: Gravel Fondo Hageland

Welkom bij de Gravel Fondo Hageland, een spectaculair evenement dat je meeneemt op een onvergetelijke gravelrit door het prachtige Hageland. Deze gravelrit, georganiseerd door gepassioneerde fietsliefhebbers, belooft een avontuurlijke dag vol uitdaging, schoonheid en gezelligheid.

Doe Mee en Beleef de Gravel Fondo Hageland

Of je nu een ervaren gravelracer bent of nieuw bent in de wereld van het gravelrijden, de Gravel Fondo Hageland biedt voor iedereen een uitdagende en plezierige ervaring. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je grenzen te verleggen en je passie voor fietsen te delen.

Afstanden

Voor de Gravel Fondo Hageland hebben we verschillende afstanden om aan ieders behoeften te voldoen. Of je nu graag een korte en intensieve rit wilt maken of liever wat langer op de fiets zit, er is een afstand die perfect bij jou past.

65 km Route

De 65 km route is ideaal voor beginners en degenen die graag op een rustig tempo willen genieten van de prachtige omgeving. Deze route neemt je mee door pittoreske weggetjes en biedt een voorproefje van het gravelrijden.

110 km Route

Voor de avonturiers onder ons is er de 115 km route, een ware test van uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Deze route voert je door het prachtige Hageland en biedt een mix van gravelwegen en landelijke wegen.
Het Gravel Fondo Hageland Evenement

Op 18 mei 2024 vindt het Gravel Fondo Hageland evenement plaats, een geweldige gelegenheid om jezelf uit te dagen en nieuwe avonturen te beleven. De route van deze gravelrit voert je door adembenemende landschappen, schilderachtige dorpjes en glooiende heuvels. Het Hageland staat bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden, en tijdens de rit zul je hiervan volop kunnen genieten.

Inschrijving en Details

Wil je deelnemen aan de Gravel Fondo Hageland? Schrijf je dan snel in via onze website, Hier vind je ook alle belangrijke details, zoals de afstanden, starttijden en inschrijvingskosten. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!Gravelplezier en Gezelligheid

Naast het gravelrijden draait de Gravel Fondo Hageland ook om plezier en gezelligheid. Onderweg zul je talloze mede-gravelfietsers ontmoeten en kun je genieten van de sfeer van kameraadschap en enthousiasme. Na de rit kun je ontspannen en napraten met andere deelnemers onder het genot van heerlijk eten en drinken.
Gravel Fondo Hageland

Ben je klaar voor een uniek gravelavontuur in het prachtige Hageland? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Gravel Fondo Hageland en maak deel uit van dit epische evenement. Ontdek nieuwe paden, geniet van adembenemende uitzichten en beleef een onvergetelijke dag vol gravelplezier. We hopen je binnenkort te verwelkomen op de Gravel Fondo Hageland!


Consulte las ediciones anteriores del evento Gravel Fondo Hageland a continuación y añada las que haya participado a sus recorridos exitosos en myBattistrada simplemente haciendo clic en .

ediciones anteriores =completada
añade Comentario
Iniciar sesión para publicar un comentario
Comentarios
Begeleide fietsvakantie Teneri...
carretera
7 días

EspañaIslas Canarias

desde
Cyprus Mountainbike Tours
e-bike fat bike btt
4 días

ChipreLimassol

15
desde
Calpe - Sportieve fietsvakanti...
carretera
8 días

EspañaComunidad Valenciana

desde

BS.com-Edition-
Sidebar-AdUni

¿Organiza un evento ciclista?

become a member,
& add your events for free

TOP

Conviértase en Partner y llegue a su público objetivo.

Battistrada.com te permite llegar a un público altamente segmentado de +1.000.000 ciclistas activos de todo el mundo.