loading ...
altri filtri +

Titeca pro VTT & Cyclo - Roeselare 2023

  Roeselare

condividi Evento:

Titeca pro VTT & Cyclo - Roeselare

giorni

ore

minuti

secondi

sabato 04 nov 2023 - Roeselare

Titeca pro VTT & Cyclo - Roeselare è un evento bici da montagna, bici da strada categoria cicloturistica, raduno in Belgio, Fiandre ed è stato organizzato per la prima volta in 2011. L' edizione Titeca pro VTT & Cyclo - Roeselare 2023 si è volta il sabato 04 novembre 2023 con partenza a Roeselare, provincie West-Vlaanderen, Fiandre.

Titeca pro VTT & Cyclo - Roeselare propone 6 percorsi (60, 55, 45, 35, 30, 25 km) per bici da montagna, bici da strada

Organizzatore: Een vaste waarde
Met de hulp van zijn bijna 90 leden staat WTC Beveren Sportief in voor de organisatie van de Titeca.pro VTT en cyclo – Roeselare. Er is inderdaad een nieuwe hoofdsponsor in plaats van Scatto, die sinds 2012 zijn naam aan het evenement verbond. Intussen is deze organisatie een vaste waarde geworden. In 2022 kwamen meer dan 1100 liefhebbers opdagen.

Ongekende plekjes
Het parcours van de mtb doet elk jaar opnieuw ongekende plekjes in en rond Roeselare aan, zoals rond enkele spaarbekkens en over het industriezone van Roeselare-Beveren. En natuurlijk een aantal privéterreinen, die anders nooit toegankelijk zijn. Met de cyclo op de weg wil de club inspelen op de toenemende vraag van wielertoeristen naar winterritten.

Roeselaars evenement
Naar traditie krijgt elke deelnemer bij aankomst een gratis broodje met braadworst. Daarnaast wordt in samenwerking met Rodenbach in de zaal De Nieuwe Deure voor de nodige drank gezorgd na afloop van de rit. De samenwerking met de Roeselaarse brouwer en het Roeselaarse accountancybureau moet het event verder als een Roeselaars evenement naar voren brengen.


  • 60 km / 96.56064 mi

aggiungi Commento
Accedi per pubblicare un commento
Commenti
MTB Profumo delle Marche
e-bike mtb
8 giorni

ItaliaMarche

8
da
Cultuur en Mountainbike Reis N...
mtb
9 giorni

NepalBagmati

12
da
Mountain biking Morocco Atlas ...
e-bike gravel mtb strada

MaroccoMarrakech-Safi

14
da
BS.com-Edition-
Sidebar-AdUni
Organizzi una manifestazione ciclistica?

diventa un membro
e aggiungi i tuoi eventi gratis

TOP

Diventate Partner e raggiungete il tuo proprio pubblico di riferimento!

Battistrada.com vi permette di raggiungere un pubblico altamente qualificato di +1.000.000 ciclisti attivi dappertutto nel mondo.