loading ...
altri filtri +

Coast Cycling Classic 2024

  Oostende

condividi Evento:

Coast Cycling Classic

giorni

ore

minuti

secondi

sabato 12 ott 2024 - Oostende

Coast Cycling Classic è un evento bici da strada categoria cicloturistica in Belgio, Fiandre. L' edizione Coast Cycling Classic 2024 si svolgerà il sabato 12 ottobre 2024 con partenza a Oostende, provincie West-Vlaanderen, Fiandre.

Coast Cycling Classic propone 4 percorsi (100, 75, 50, 25 km) per bici da strada

Organizzatore: Fiets mee langs de prachtige kust van Oostende en door de idyllische polders van het binnenland. De uitgestippelde fietsroutes bieden een mooie mix van natuur, rust en kustlijn, perfect voor fietsers en wielertoeristen die op zoek zijn naar een uitdagende maar plezierige fietstocht.

Of je nu een gezin bent met kinderen of een sportieve fietser, er is voor ieder wat wils. Kies uit vier verschillende afstanden: 25, 50, 75 of zelfs 100 km. Vertrek vanaf de ACEG Wellington Hippodroom Oostende en fiets langs de zee richting het landelijke achterland. Laat je meevoeren door het prachtige, uitgestrekte landschap en de schilderachtige polders.

Ontdek de veelzijdige schoonheid van de West-Vlaamse kustregio, van de groene polders tot de majestueuze duinen. De tocht biedt een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, ideaal voor sportieve recreanten en wielertoeristen. Na de finish is er een gezellige après-bike met optredens, springkasteel en andere randanimatie met gratis toegang voor de niet-deelnemers.

Pak je fiets (of niet) en ervaar een dag vol avontuur, natuur en sportiviteit. Schrijf je vandaag nog in en beleef de ultieme nazomerdag door het hart van West-Vlaanderen!

  • 100 km / 160.9344 mi

aggiungi Commento
Accedi per pubblicare un commento
Commenti
Mountain biking Morocco Atlas ...
e-bike gravel mtb strada

MaroccoMarrakech-Safi

14
da
Cycling and Wildlife Adventure...
ciclocross e-bike gravel mtb
16 giorni

KenyaMkoa wa Nairobi

4
da
MTB Trans Slovenia from Julian...
mtb
7 giorni

SloveniaAlta Carniola

20
da
BS.com-Edition-
Sidebar-AdUni
Organizzi una manifestazione ciclistica?

diventa un membro
e aggiungi i tuoi eventi gratis

TOP

Diventate Partner e raggiungete il tuo proprio pubblico di riferimento!

Battistrada.com vi permette di raggiungere un pubblico altamente qualificato di +1.000.000 ciclisti attivi dappertutto nel mondo.